samarbeten

FORSGÅRDENS GOLFKLUBB

 1988 höll jag i en golfklubba första gången, jag var fast! 
Att golfsvingen är en komplex rörelse är vi nog alla överens om, men vad är det då som gör den komplex? Förutom timing, kraft, balans osv så är det viktigt att vara rörlig. Det finns studier som visar att slaglängd korrelerar med rörlighet i olika delar av kroppen och att stelare golfare oftare drabbas av skador. Ibland är det smärta som hindrar oss i vårt liv – Tänk om vi kunde sudda bort smärtan…..
Min förståelse för hur du fungerar ute på banan tillsammans med min utbildning som Medicinsk Massageterapeut gör att jag kan hjälpa dig att bli rörligare. Förhoppningsvis också en gladare, bättre golfare. Jag älskar nämligen rörelse!

Medlemmar i Forsgårdens Gk har stående 15% rabatt på mina behandlingar - Boka här!

KUNGSBACKA CYKELKLUBB

Kungsbacka Cykelklubb är en cykelklubb som är aktiv i Kungsbacka med omnejd. Älskar du att cykla och tycker om att umgås med likasinnade behöver du inte tveka en sekund längre, följ med oss ut på vägarna och njut av den vackra naturen, fartvinden, ljudet av vinande hjul och trevligt småprat i klungan.

Medlemmar i klubben har stående 15% rabatt på alla behandlingar - Boka här!

 

 

GÖTEBORG CYCLING TEAM

GTC, är en nytänkande satsning inom landsvägscykling i Sverige, baserad och verkande i Göteborg!

Laget består av ett elitlag på sex killar som tävlat på olika nivåer, allt ifrån som proffs utomlands till lovande förstaårs elit. MassaMuskler kommer i första hand att ta hand om ömma muskler som behöver massage men också vara delaktig i det redan oerhört starka Prehab/Rehab teamet som Göteborgs Cyckling Team knutit till sig. 

 

VELOPOSITION

Veloposition i Göteborg ägnar sig hängivet åt att förfina och fullborda interaktionen mellan dig som cyklist och din cykel med målsättningen att öka din effektivitet, kraft och komfort.

 

VILL DU OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED MassaMuskler?

Kontakta Mattias Ekstrand på mattiasmassage@gmail.com