skratt, kelpie, massage, healing, muskler, Kungsbacka, 1.jpg
skratt, kelpie, massage, healing, muskler, Kungsbacka, 1.jpg

Samarbete


Vänner, sponsring, samarbeten och partners

SCROLL DOWN

Samarbete


Vänner, sponsring, samarbeten och partners

Partners

 

Friskis & Svettis Kungsbacka (Innerstan)

MassaMuskler håller till i Friskis & Svettis lokaler i kungsbacka där vi har ett nära och givande samarbete. Medlemmar hos Friskis & Svettis har en stående 15% rabatt på alla behandlingar. - Boka här!


SPONSRING

KUNGSBACKA CYKELKLUBB

Kungsbacka Cykelklubb är en cykelklubb som är aktiv i Kungsbacka med omnejd. Älskar du att cykla och tycker om att umgås med likasinnade behöver du inte tveka en sekund längre, följ med oss ut på vägarna och njut av den vackra naturen, fartvinden, ljudet av vinande hjul och trevligt småprat i klungan.

Medlemmar i klubben har stående 15% rabatt på alla behandlingar - Boka här!

 

 

GÖTEBORG CYCLING TEAM

 Herrlaget har funnits under namnet Göteborg Cycling Team i tre säsonger tidigare. Bland annat vann de Göteborgsgirot 140K år 2016. Damlaget är nytt för säsongen 2017 och består av en stark blandning av rutinerade och kompetenta cyklister som tidigare tävlat i olika klubbar i regionen eller utomlands, samt några nya och hungriga cyklister som testar vingarna i elitklungan för första gången.

 


SAMARBETEN

 

LAKTATEST.SE

Jag gillar att ha kontroll över min träning. Med ett enkelt och begripligt test hos Laktattest.se har jag nu fått det. Dessutom jobbar företaget med Svenska energiprodukter från Umara. Jag har testat det mesta som finns på marknaden idag och Umara är bra, riktigt bra!

- "Vi kan hjälpa dig att ta fram dina träningszoner på ditt eget material. Du använder samma utrustning som när du tränar ute och behöver inte tänka på omvandlingsfaktorer eller liknande. Än bättre har du en egen effektmätare så låter vi den styra testet så du alltid utgår från samma mätutrustning under test och träning. Vi hjälper dig att få fram dina pulszoner samt effektzoner om du tränar med effektmätare. Testet tar ca 30 minuter utan stick i fingret och hjälper hitta er mjölsyretröskel så ni kan höja kvaliteten på er träning.


Vetenskapshälsan

För att kunna lära mig ännu mer om min kropp både i det vardagliga och i mitt utövande av cykling har jag tagit hjälp av Vetenskapshälsan. Jag lär mig optimera min kost för att kunna prestera på topp under lång tid utan att tappa kraft. Jag mår bättre, har större fokus på det jag gör och skapar mer watt i pedalerna.


 

SPORTBUTIKONLINE.SE

Made in Germany - Sportbutikenonline tillhandahåller högkvalitativa varor från tyska uvex. MassaMuskler har fått äran att testa två av uvex Cykelhjälmar samt glasögon. För mer information om uvex se www.sportbutikonline.se

"Sportbutikonline.se erbjuder ett brett utbud av cykelutrustning från det ledande varumärket uvex. Oavsett om du är motionär, semiprofessionell, pro eller vardagscyklist, barn eller vuxen så har vi cykelutrustning för dig. Våra hjälmar och glasögon är av högsta kvalitét efter ett mångårigt utvecklingsarbete i uvex egna laboratorier som sedan 1926 har tillverkat personlig skyddsutrustning inom sport." 

MassaMuskler cyklar på en Eddy Merckx EM525 / Edco Umbrial 45 hjul - Levererad av Pcyklopat, www.pcyklopat.se


VILL DU OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED MassaMuskler?