web--4.jpg
web--4.jpg

Folk


Vänner, sponsring, samarbeten och partners

SCROLL DOWN

Folk


Vänner, sponsring, samarbeten och partners

Partners

 

Friskis & Svettis Kungsbacka (Innerstan)

MassaMuskler håller till i Friskis & Svettis lokaler i kungsbacka där vi har ett nära och givande samarbete. Medlemmar hos Friskis & Svettis har en stående 15% rabatt på alla behandlingar. - Boka här!


SPONSRING

KUNGSBACKA CYKELKLUBB

Kungsbacka Cykelklubb är en cykelklubb som är aktiv i Kungsbacka med omnejd. Älskar du att cykla och tycker om att umgås med likasinnade behöver du inte tveka en sekund längre, följ med oss ut på vägarna och njut av den vackra naturen, fartvinden, ljudet av vinande hjul och trevligt småprat i klungan.

Medlemmar i klubben har stående 15% rabatt på alla behandlingar - Boka här!

 

 

GÖTEBORG CYCLING TEAM

GTC, är en nytänkande satsning inom landsvägscykling i Sverige, baserad och verkande i Göteborg!

Laget består av ett elitlag på sex killar som tävlat på olika nivåer, allt ifrån som proffs utomlands till lovande förstaårs elit. MassaMuskler kommer i första hand att ta hand om ömma muskler som behöver massage men också vara delaktig i det redan oerhört starka Prehab/Rehab teamet som Göteborgs Cyckling Team knutit till sig. 

 


SAMARBETEN

 

LAKTATEST.SE

Jag gillar att ha kontroll över min träning. Med ett enkelt och begripligt test hos Laktattest.se har jag nu fått det. Dessutom jobbar företaget med Svenska energiprodukter från Umara. Jag har testat det mesta som finns på marknaden idag och Umara är bra, riktigt bra!

- "Vi kan hjälpa dig att ta fram dina träningszoner på ditt eget material. Du använder samma utrustning som när du tränar ute och behöver inte tänka på omvandlingsfaktorer eller liknande. Än bättre har du en egen effektmätare så låter vi den styra testet så du alltid utgår från samma mätutrustning under test och träning. Vi hjälper dig att få fram dina pulszoner samt effektzoner om du tränar med effektmätare. Testet tar ca 30 minuter utan stick i fingret och hjälper hitta er mjölsyretröskel så ni kan höja kvaliteten på er träning.

 

SPORTBUTIKONLINE.SE

Made in Germany - Sportbutikenonline tillhandahåller högkvalitativa varor från tyska uvex. MassaMuskler har fått äran att testa två av uvex Cykelhjälmar samt glasögon. För mer information om uvex se www.sportbutikonline.se

"Sportbutikonline.se erbjuder ett brett utbud av cykelutrustning från det ledande varumärket uvex. Oavsett om du är motionär, semiprofessionell, pro eller vardagscyklist, barn eller vuxen så har vi cykelutrustning för dig. Våra hjälmar och glasögon är av högsta kvalitét efter ett mångårigt utvecklingsarbete i uvex egna laboratorier som sedan 1926 har tillverkat personlig skyddsutrustning inom sport." 

 MassaMuskler välkomnar alla medlemmar i Aktivitus Sports Club - 15 % stående rabatt har ni!

MassaMuskler välkomnar alla medlemmar i Aktivitus Sports Club - 15 % stående rabatt har ni!


VILL DU OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED MassaMuskler?